Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. april 2024
Kl. 18.00 - 20.30

Askepot – The Musical

Elsket kærlighedseventyr som farvestrålende musical

Oplev den populære klassiker i helt nye klæder, når Askepot – The Musical indtager Musikhusets Store sal med musik, magi og romantik.

På scenen kan du glæde dig til at opleve stjernerne Caroline Henderson, Stig Rossen, Johanne Milland, Rasmus Brohave og Pelle Emil Hebsgaard.

 

Askepot får musikalsk makeover
Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i Askepot – The Musical. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik kan du opleve en helt ny og moderne udgave af et af historiens allerstørste kærlighedseventyr.

Nye sange af Seebach
Bag musikken til musicalen står dansk musiks eget store eventyr, Rasmus Seebach, der i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer har skrevet en samling spritnye, forførende sange.

Vi kender alle Brødrene Grimms næsten 200 år gamle eventyr om den unge Askepot, der må gå så grueligt meget igennem for at få sin prins, for ikke at nævne sin retfærdighed. Men selvom fortællingen – ikke mindst i Disneys klassiske tegnefilmsversion fra 1950 – har sat sig i hjerterne på os alle, så er det også tid til at give historien om Askepot en tidssvarende makeover, som præsenterer eventyret på en ny, underholdende og overraskende måde.

I Askepot – The Musical er der ingen talende mus eller spurve med nål og tråd i næbbet, men det betyder ikke, at der er sparet på magien – tværtimod.

Glæd dig til en eventyrlig, romantisk og underholdende aften med masser af kant i Musikhuset.

Musicalen er anbefalet fra 7 år og op.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus