Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. juli 2021
Kl. 18.00 - 21.45

BAEST + ORM + XENOBLIGHT

Aarhus Åbner Op med et hårdslående trekløver. Musikhusparken bliver pumpet op med hård rock, når tre af Danmarks mest markante metalbands fyrer op for en forrygende sommerfest under åben himmel.

BAEST fra Aarhus har på succesfuld vis etableret sig selv som landets største ekstrem-metalband i de seneste år. Med dybe rødder i klassisk lige-ud-af-landevejen dødsmetal, som den blev skabt af genre-legender som Dismember, Entombed, Morbid Angel, Death og Bolt Thrower, har bandet siden dannelsen i 2015 udviklet sig fra et hjemligt undergrundsfænomen til et anerkendt internationalt turnerende act, som er blevet håndplukket til tours med bl.a. Abbath (Immortal) i 2018 og Decapitated, Aborted og Entombed AD i 2019. Ligeledes har bandet efterladt publikum begejstrede og sultne på festivaler som Summer Breeze, Roskilde Festival og ikke mindst Copenhell i 2019, hvor bandet spillede deres største og nu legendariske koncert foran 18.000 ekstatiske metal-fans. Efter det roste debutalbum ‘Danse Macabre’ fra 2018 tog bandet det til næste niveau i 2019 og leverede ‘Venenum’, hvor de skærpede deres allerede markante damptromle-lignende signatur-lyd. Med forventningerne sat aldeles højt for deres næste plade smider BAEST deres mest imødesete og vigtige album til dato i form af ‘Necro Sapiens’- og nu gælder det hele verden!

ORM
Det bornholmske black metal-orkester ORM er nu klar til at give slip på sit andet album, der har fået titlen ‘Ir’. ORM tog form i 2015, og i 2017 udgav bandet sit første selvbetitlede album på Indisciplinarian. ‘Orm’ tog sit udgangspunkt i mytiske fortællinger om menneske og natur akkompagneret af en storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal, der på sin egen vis smelter musik og narrativ sammen til et kropsligt og nærværende hele.

Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.
Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade ”Procreation” som udkom 8. februar 2018.
Bandet er i gang med at skrive nye numre til næste udgivelse og der vil være smagsprøver til dette show.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus