Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. maj 2024
Kl. 13.00 - 16.00

Bakken Bears inviterer til Padel Turnering

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men nu har klubben også etableret et stort netværk, der spiller padel sammen.

Nu inviterer de til BearsOpen – en Open-turnering er naturligvis for alle, uanset om du i forvejen har et forhold til Bakken Bears eller ej.

Det bliver en fed eftermiddag med fokus på det gode netværk, de spændende padeldueller og en masse hygge og samvær med mange andre virksomheder.

Dagen indeholder – men er ikke begrænset til:
– Minimum tre kampe
– 2x øl/vand-voucher pr. deltager
– 1x pizza fra Bello Pizza Club pr. deltager
– 1x goodiebag indeholdende forskellige lækkerier
– Mulighed for låne gratis bat
– En hulens masse networking

Derudover sørges der naturligvis for friske bolde samt DJ til at sætte stemningen for dagen – og så tilbydes der desuden  lækker champagnesmagning faciliteret af Winest.

Tilmelding kræver et aktivt CVR-nummer, og man kan som virksomhed tilmelde så mange hold, man ønsker, og foregår på mail til Nikolaj Fast på nf@bakkenbears.com.

Prisen er 1.500,00 kr. pr. hold (2 pers.) for første hold, hold to kan tilmeldes for 1.250,- og derefter kan hold tilmeldes for 1.000,-.  Alle priser eks moms.

Pakhus 77 er naturligvis åbent for alle på dagen, der ønsker at komme og heppe på kolleger og bekendte og som vil bidrage til den gode netværksånd.

 

Finder sted: Pakhus 77