Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. juli 2023
Kl. 18.30 - 20.00

Balthazars Karaffel

En vaskeægte orgeltrio

Balthazars Karaffel er en vaskeægte velsoigneret, svedig, fræk og beskidt orgeltrio med den fantastiske Søren Bech bag tangenterne og fodpedalerne på det sexede hammondorgel.

Trioen tager afsæt i – og hylder – den stærke tradition for bands med besætningen hammondorgel, guitar og trommer som f.eks. Lonnie Smith trio, og er du til at blive åndet i nakken af en vaskeægte Leslie og i øvrigt kan lide jazz med masser af energi, swing og attitude, må du gå glip af denne koncert.Balthazars Karaffel består af:

Den anerkendte jazzguitarist Morten Haugshøj, som har adskillige anmelderroste plader bas sig, senest Double Up, og som spiller i et utal af sammenhænge som sideman.

Trommeslageren Andreas Skamby, der slår sine folder i rigtig mange sammenhænge, blandt andet i det succesfulde band I Think You’re Awesome og i sit eget band Fauna 5. Sidstnævnte band udgav i fjor et spektakulært debutalbum.

Sidst, men ikke mindst Søren Bech, der er blandt de bedste i landet med hammondorglet og er kendt for blandt andet bandet Organic Picnic. Desuden kan Søren nu også kalde sig uddannet kirkeorganist, så der er fuldstændig styr på både pedaler og tangenter. Gruppen regnes som en af de absolut bedste orgeljazztrioer i landet og spiller på internationalt niveau.

 

 

Finder sted: Cafe Gemmestedet