ANNONCE
Barmer Boys
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. september 2020
Kl. 20.00

Barmer Boys

OM KONCERTEN

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 12. maj til den 5. september.

Indiske Barmer Boys er globale ambassadører for moderne folk- og sufi-musik fra Rajasthan. Let og elegant blander de Rajasthans gypsy-folk med beatboxing og opdaterer på den måde manganiyar-folkets flere hundrede år gamle musikalske traditioner. Bandets stilmæssige alsidighed og boblende energi gennemsyrer deres live-udtryk. Fra sjælfulde sufi-kalaams til opløftende bryllups- og fejrings-sange og vilde jams med beatboxing og live DJ-sæt. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

 

Barmer Boys blev dannet i 2011 i forbindelse med New Delhis Amarrass Desert Music Festival. Deres internationale debut fik de såmænd på Roskilde Festival i 2014. De har været inde over MTV CokeStudio, BBC og NPR og har optrådt på store festivaler som eksempelvis Mood Indigo, Bacardi NH7 Weekender, ZIRO Festival of Music (x2) og Winnipeg Folk Festival. Derudover har de samarbejdet med store navne såsom A.R.Rehman, Bombino, Gabacho Maroc Connection, Vieux Farka Touré og Baba Zula.

Bandets andet album, “Kesariya Balm” (2017) klarede sig flot på hitlisterne og var i øvrigt den første folk-LP/vinyl, der blev lavet i Indien i det 21. århundrede. Debuten “At Home” blev rost til skyerne af medier som Songlines og Downbeat Magazine. Barmer Boys har spillet over 250 koncerter fordelt på 18 forskellige lande.

 

Finder sted: Fonden VoxHall