Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2023
Kl. 11.00 - 13.00

Baryl – Børnejazz

Smukt samspil med verden omkring os

Har I hørt om Baryl?De skulle være helt kodyl!De giver den virkelig gas med jazz, og saxofon og bas.Der er også vibrafon og trommer,det lyder skønt når de alle spiller et nummer.De leger med musikken og ender et hemmeligt sted, og du må lege med.

Den unge prisvindende og frygtløse kvartet Baryl spiller originale kompositioner, som kommenterer på samtiden og udforsker universet mellem stramme kompositioner og helt frie kollektive improvisationer.

Dette står i smukt samspil med verden omkring os og det, som rører sig akkurat NU.

I december 2021 udgav Baryl sit debutalbum Allerede mandag?, som i februar 2022 blev Ugens album på P8 jazz og siden da er blevet spillet i rotation på kanalen. Bandet vandt desuden senere samme år JazzDanmarks Jazzkonkurrencen, og har senest spillet udsolgte koncerter i København og på Fyn under Vinterjazz 2023. 

 

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne. 

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

Finder sted: Musikhusparken