Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. marts 2022
Hele dagen

BEDRAG

Knivskarpt og intenst trekantsdrama om kærlighed, utroskab, venskab og menneskets selvbedrageriske natur

Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er bedste venner. Jerry og Emma har haft en årelang affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han? Er alt faktisk, som det ser ud? Og hvordan reagerer vi, når den tilsyneladende fortrolige intimitet krakelerer, og bedraget pakkes ud i fuldt dagslys?

I en fortælling, som umiddelbart er en enkel historie om utroskab, spoles der baglæns over de ni år, som handlingen udspiller sig i. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvad der egentlig skete, og vi bliver smerteligt vidne til et ægteskab i opløsning og et venskab, der smuldrer.

I Bedrag står løgne og hemmeligheder i kø, og teksten skærer som et hårdt hvæsset samuraisværd ned gennem vores manglende oprigtighed og selvbedrageriske natur. Stykket er et tidløst mesterværk, skrevet af den britiske dramatiker Harold Pinter, som i 2005 fik Nobelprisen i litteratur, og nyoversat af den prisbelønnede dramatiker Line Knutzon.

Trekantsdramaet byder på et spændende gensyn med Niels Ellegaard, der i en årrække brillerede som en del af Aarhus Teaters ensemble. Ved hans side får du en diabolsk Henrik Lykkegaard, og som den attråede kvinde i midten kan du opleve Anette Støvelbæk, der blandt andet er kendt som den vibrerende fru Frigh i TV 2’s seermagnet Badehotellet.

 

Finder sted: Aarhus Teater