Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. april 2024
Kl. 20.00 - 23.55

BELL WITCH (US) [SUPPORT: FVNERALS (DE)]

Vi giver dig en unik aften i doom- og dronemetallens forunderlige verden med to anerkendte, udenlandske bands, der glæder sig til at spille for dig. 

BELL WITCH
Siden 2010 har den Seattle-baserede duo skabt en unik niche på metalscenen. Kun ved brug af bas, trommer og vokal har de skabt et minimalistisk og melodisk take på et sorgfuldt lydunivers, der på trods af det instrumentale omfang også virker knusende stort.

Deres fjerde ep Future’s Shadow Part 1: The Glandestine Gate udkom i 2023, og er den første ud af tre planlagte udgivelser, der bliver udgivet over de næste fem år. Det tredelte opus fastslår Bell Witch’ plads som både leverandører og innovatører af lange og omfattende kompositioner. Et format de også fejrede på deres roste 2017-udgivelse Mirror Reaper.

Forbered dig på at blive indhyllet i mørk, dyster og ekstremt velspillet doom- og dronemetal, når Dylan Desmond (bas) og Jesse Shreibman (trommer) indtager Radar den 2. april

FVNERALS
Udsprunget af Brighton, England og for nuværende placeret i Leipzig, Tyskland, har Tiffany Ström (vokal/bas) og Syd Scarlet (guitar/sangskrivning/produktion) siden 2013 huseret med deres effektive blanding af doom, mørk ambient, drone og postrock. Indhyllet i en hjemsøgt og depressiv atmosfære, har de skabt en brutal lydmur, der omdanner emner som depression, isolation og fortvivlelse til et hørbart medie.

 

Finder sted: Godsbanen