Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 14.45 - 16.00

Benjamin Koppel

Triojazz med alsidig og virtuos saxofonist i front
Saxofonist og komponist Benjamin Koppel er en af sin generations mest prisvindende musikere og kendt for sin alsidighed og virtuositet.
Benjamin Koppels musikalske baggrund har dybe familiære rødder. Han er barnebarn af den berømte klassiske komponist Herman D. Koppel og søn af musiker og komponist Anders Koppel, som havde stor international succes med Savage Rose og er kendt som en af sin generations største beatmusikere. Koppel-familien spænder genremæssigt bredt, fra klassisk til jazz og pop, og Benjamin Koppel mestrer det hele til perfektion.
Blot 15 år gammel dannede han sit første band og har medvirket på over 50 indspilninger. Hans musikalske samarbejder spænder vidt, hvilket har gjort ham til en internationalt efterspurgt musiker. Som solist og bandleder har han blandt mange andre spillet og indspillet med Phil Woods, Jim Hall, Alex Riel, Anders Koppel, Michala Petri, Adam Nussbaum, Randy Brecker, Chano Dominguez, David Sanchez og Sheryl Crow.
I 2000 stiftede han det uafhængige pladeselskab Cowbell Music, som udgiver jazzmusik af høj kvalitet, men også klassisk, cross-over og pop. I dag arrangerer Cowbell Music desuden koncerter og unikke musikalske begivenheder i samarbejde med danske og udenlandske aktører og kulturelle institutioner.
To gange om året arrangerer Cowbell Music således to jazzfestivaler, Summer Jazz og Winter Jazz, der er kendetegnet ved at blande genrer og generationer på scenen. Formålet er at kommunikere jazz på en moderne og forståelig måde – og altid med nogle af de mest velrenommerede jazzmusikere i verden.
 
Sommerjazzfest på KlostertorvetCafé Smagløs sætter fredag 9. juli gang i en ugelang festival med musik og hygge på byens hyggligste torv. Torvet er rammet ind i forhold til COVID-19-reglerne, og vi glæder os til at se jer.
Til og med lørdag 17. juli vil vores skønne gæster kunne høre friluftskoncerter og samtidigt nyde øl, vin, mad og cocktails ved bordene.
Man kan blandt mange andre opleve Erann DD, Uffe Steen, Frederikke Vedel, Jesper Riis, Tom McEwan, Soul Glo, Nikolai Bøgelund, Oliver McEwan, Mark Chemnitz og mange andre.
Kolde øl, musik fra scenen og god stemming. En glad fest i hjertet af Aarhus.
#byenshyggeligste #århusihjertet #klostertorvet 

 

Finder sted: Klostertorvet