Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2023
Kl. 18.00 - 20.00

Bird Reynolds – Chillout Saxophone

Musik fra varmere himmelstreg

Jakob Elvstrøm er saxofonisten og komponisten bag chillout-projektet Bird Reynolds, der låner lige dele af sit navn fra den legendarisk altsaxofonist Charlie Bird Parker og den ikoniske 70’er-skuespiller Burt Reynolds.

Komposition, programmering af musikken og sidst men ikke mindst saxofonspillet er en oplevelse. 

Musikken er baseret på den elektroniske genre Chillout, der er karakteriseret ved ikke at være for hurtig og ofte låner elementer fra sydamerikansk bossanova og jazz. Musik, der er opstået i solbeskinnede omgivelser, hvor man ikke skal løbe for at holde varmen.

Jakob Elvstrøm er uddannet saxofonist ved Det Jyske Musikkonservatoirums Rytmiske Afdeling i 1995. Han har de seneste 25 år levet af at spille funky jazz på sin altsaxofon. Ofte i selskab med nogle af de bedste danske jazzmusikere som Kjeld Lauritsen, Stefan Pasborg, Uffe Steen, Jesper Thilo, Jakob Bro, Cæcilie Norby, Veronica Mortensen og mange flere.

I de senere år er det også blevet til medvirken som saxofonist i flere musicals, senest David Bowie-musicalen Lazarus på Aarhus Teater og i 2022 på Det Kgl. Teater i København.

Jakob har udgivet fem solo-cd’er med funk og jazz.

 

 

Finder sted: Aarhus Hostel