Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. januar 2021
Kl. 20.00 - 23.59

Bisse

Kom til koncert med Bisse i Musikhuset og hør sange fra hans nye, anmelderroste album Tårefilm

Oplev den yderst produktive sanger og sangskriver Bisse, når han til januar giver koncert i Musikhuset Aarhus. Til koncerten kan du høre sange fra det nye album, Tårefilm, der udkom i november, og fik flotte anmeldelser.

Om albummet, der er udgivet både digitalt og på en særligt eksklusiv dobbeltvinyl, siger Bisse:

“Det har været det tungeste album at lave for mig, men ud af det er kommet den letteste musik. Tung om hjertet, men let til fods. Som en løsrevet ballon.”

Det er ifølge Bisse, måske det mest modne album, han har lavet til dato – og det mest private.

Oh Land som kor

Albummet er indspillet sammen med Bisses faste orkester og en række gæstemusikere i Sauna- studiet på Frederiksberg med Mads Brinch Nielsen som producer. Her kan du se musikvideoen Den Hovedløse Rytter, der har Nanna Øland Fabricius alias Oh Land som kor.  

Men mon ikke også der venter publikum et par lækkerier fra Bisses efterhåndende omfattende bagkatalog, for med 13 musikudgivelser i baglommen – to af dem fra 2020 – er Bisse yderst produktiv, og formentlig er han allerede i gang med at producere noget nyt. 

Glæd dig til en aften med yderst melodiske sange og tekster med masser af substans. For som han selv siger: “Det her er the Bisse blues, når den er allermest blå.”

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus