Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. januar 2024
Kl. 20.00 - 21.30

Black Voices

STJERNEHOLDET BAG ‘BLACK VOICES – A TRIBUTE’ ER TILBAGE MED NYE KONCERTER!

Caroline Henderson, Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold gentager succesen, når de i januar 2024 indtager Musikhuset Aarhus og DR Koncerthuset med deres storslåede og anmelderroste hyldest af den sorte kvindelige musikhistorie.

I efteråret 2021 satte Caroline Henderson musikhistorisk dagsorden, da hun sammen med et stjernehold bestående af Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold hyldede den sorte kvindelige musikhistorie ved en række bjergtagende og udsolgte koncerter. Siden koncerterne i 2021 har der været massiv efterspørgsel efter en genopsætning, og nu har de fem kvinder heldigvis fundet sammen igen om at hylde ikoniske kvindelige stemmer, der – ligesom solisterne selv – har sat deres præg på musikhistorien.

Til januar 2024 gæster Caroline Henderson, Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold Musikhuset Aarhus og DR Koncerthuset i København med et ekstraordinært koncertformat, der hædrer en række markante sorte kvindelige pionerer inden for den danske og internationale musikscene. På setlisten finder vi bl.a. legender såsom Billie Holiday, Aretha Franklin, Beyonce, Nina Simone, Erykah Badu, Betty Davis, TLC, Neneh Cherry, Dinah Washington, Sade, Diana Ross, Rihanna, Lauryn Hill, Grace Jones, Tina Turner, Natasja og mange flere.

De fem kvinder i front vil fejre den banebrydende musik, som har været en essentiel del af de seneste 80 års musikhistorie. Det er en uudtømmelig kilde for inspiration og fascination, som bliver ved med at finde nye veje og udtryk generation efter generation.

Publikum kan glæde sig til at (gen)opleve gamle og nye klassikere og ikke mindst det eklektiske lyriske univers fremført i alskens forskellige musikalske konstellationer. 

Vær med til en aften som med garanti bliver en enestående oplevelse, når nogle af Danmarks mest særegne stemmer på tværs af genrer går på scenen i Store sal.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus