Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. marts 2021
Kl. 19.30

Blod, Svigt og Tårer

SHAKESPEARES ANTIHELTE MØDES

Menneskets stræben efter magt er et tidsløst tema i Shakespeares tragedier. Tænk på karakterer som Hamlet, Julius Cæsar, Othello, Richard III eller King Lear. Men hvad var magt på Shakespeares tid, og hvad er magt i dag? Har den overhovedet ændret sig de sidste 400 år?

BLOD, SVIGT OG TÅRER fletter Shakespeares antihelte sammen til en ny fortælling om vejen mod toppen, om ensomheden der følger med, og til sidst angeren når magtens tinder nås med bloddryppende hænder. Det er dukketeater om grådighed, intriger og ambitioner præsenteret af Bådteatret i Nyhavn, der de seneste år har udviklet et unikt take på genren.

 

KVINDER SOM MAGTENS MÆND

Tre kvinder tager bogstavelig talt magtens masker på og sætter Shakespeares mørkemænd i et nutidigt lys. Det er et begavet mash-up, hvor Shakespeares eksistentielle surdej og forbrydergalleri æltes sammen til ny dramatik om magtens ansigter. Her er alt, hvad en Shakespearefan kan begære og en perfekt intro for den interesserede begynder. På Shakespeares tid sloges man om tronen, men er der så langt fra datidens BLOD, SVIGT OG TÅRER til nutidens magtkampe? Døm selv til marts.

 

Finder sted: Teatret Svalegangen