Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2023
Kl. 13.00 - 15.00

Blood Sweat Drum + Bass feat. Shashank Subramanyam, Wayne Siegel + special guest

Shiva’s Dance – Indisk og elektronisk 

Til dette års jazzfestival vil Danmarks ubetinget største, mest eksperimenterende og ikke mindst mest legesyge rytmiske ensemble Blood Sweat Drum + Bass (BSD+B) præsentere frugten af de seneste godt 20 års genreblandende samarbejder og koncertproduktioner.

BSD+B har tidligere arbejdet sammen med komponisten Wayne Siegel, blandt andet ved Aarhus Jazz Festival helt tilbage i 2011.

I år fejrer bandet Wayne Siegels 70 års fødselsdag ved at genoptage dette samarbejde og opføre en nybearbejdning af hans værk Shiva’s Dance, som oprindeligt er skrevet til Athelas Sinfonietta + Motion Tracking System.

Nu føjes der en indisk palet til samarbejdet, da den indiske fløjtevirtuos Shashank Subramanyam har takket ja til at deltage og samtidig bidrage med nye kompositioner til koncerten, som også vil præsentere Turid Guldin på vokal og Sofus Forsberg på elektronika.

Shashank Subramanyam har været en hyppig gæst i Danmark, blandt andet med Pierre Dørge og Jungleorkestret, ligesom han tidligere medvirkede på Blood Sweat Drum + Bass’ World Experience Tour i 2021.

Musikken er arrangeret specielt til denne lejlighed af Jens Christian Chappe Jensen i tæt samarbejde med solisterne og Palle Mikkelborg. 

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommune.

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus