Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. september 2020
Kl. 19.00

Bodyslam! Wrestling

OM KONCERTEN

Bemærk: Arrangementet er grundet coronavirus udsat fra den 24. april. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato, men kan også refunderes ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 senest den 21. april.

Bodyslam! Wrestling er tilbage på VoxHall i Aarhus, og det kan kun betyde én ting: En actionpacked liveoplevelse, der ikke kan sidestilles med noget andet. Om du oplever det for første gang eller er garvet fan, er der intet helt som wrestling.

 

De indfødte aarhusianere Tank og Michael Fynne har efter flere års stridigheder endelig begravet stridsøksen. Og det kan kun betyde, at der er alvorlige øretæver i luften for alle andre tag teams. Alt imens er den regerende Champion (og vanvittig kultleder), “Sandheden” Peter Olisander, på krigsstien, efter at hans hidtil så tro væbner Emeritus er blevet potentiel udfordrer til mesterskabet.

Og så kigger det internationale fænomen Lucky Kid forbi efter et 2019, der så ham debutere i PWG såvel som Progress blandt mange andre. Et talent i absolut verdensklasse.

Dette og meget mere, når wrestling blander action, drama og atletik i et vanvittigt univers, som indbyder til både tilråb og en øl eller to med på vejen.

 

Finder sted: Fonden VoxHall