Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. januar 2022
Kl. 18.00 - 20.00

Brødrene Løvehjerte

Astrid Lindgrens elskede eventyr om mod, kærlighed, kampen mod det onde og om døden. Teater for børn i ny version og imponerende bredformat.

Anbefales fra 8 år.

Oplev et af verdens bedste eventyr for hele familien, når Det Kongelige Teater sætter Brødrene Løvehjerte op på Store Scene i Skuespilhuset.

Og det bliver i en version, som ikke tidligere er set!

Den fantastiske historie er naturligvis bevaret, men scenografien sætter nye standarder for børneteater i Danmark. Fortællingen om Brødrene Løvehjerte finder nemlig sted i et forunderligt univers på en kæmpe skærm, så børnene kommer med helt ind i eventyrets verden. Det er smukt, sjovt, vildt og lidt barskt. Tag med os til Astrid Lindgrens vidunderlige eventyrland, Nangijala.

”Nogle gange må man gøre ting, også selv om det er farligt. Ellers er man ikke et menneske, men bare en lille lort!” – Brødrene Løvehjerte, Astrid Lindgren.

Handling:

Tvebak er lille og bange, for han ved, han snart skal dø. Hans bror Jonatan fortæller ham om landet Nangijala, som man kommer til, når man forlader denne verden. Det er lejrbålenes og eventyrenes sted. Det er her alle eventyrene stammer fra. Men der findes eventyr, som ikke burde være til. De to drenge forenes i Nangijala som Brødrene Løvehjerte og kæmper for frihed i Rosendalen, den ene af Nangijalas to dale, der er besat af den onde Tengil.

Oplev det storslåede eventyr iscenesat af husinstruktør Thomas Bendixen, skabt i samarbejde med den internationalt anerkendte videokunstner Tal Rosner, i en ny, stærk dramatisering af Line Mørkeby.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus