Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. december 2023
Kl. 18.00 - 19.30

Burhan G

Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester inviterer til juleshow i Musikhuset.

Traditionen tro, tager Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester atter på tour med deres fortryllende juleshow i Musikhuset. Tag familien med til en musikalsk aften i Store sal, hvor der er lagt i kakkelovnen til skøn musik, julestemning og masser af nærvær.  

“Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” Sådan starter omkvædet på titelmelodien til julekalenderen Tinkas Juleeventtyr, som Burhan G skrev og sang i 2017. Starten på omkvædet taler godt ind i, hvad man kan forvente af denne julekoncert. Burhan G vil nemlig sammen med

Danmarks Underholdningsorkester på 30 mand finde tilbage til magien, når han inviterer dig og dine kære til koncert i Musikhuset:

 “Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både Tinka og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.”

Burhan G lader julefreden sænke sig i dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester, hvor du kan glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom Jeg’ I live, Din For Evigt og Kalder Mig Hjem.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus