Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. marts 2021
Kl. 17.30

Burhan G Dinner og Intimkoncert

En af de største stjerner kroen har haft på besøg siden vi startede med koncerter i 2004, er Burhan G. Den danske sanger og sangskriver med tyrkisk-kurdisk baggrund, har på få år haft en stor karriere, og denne aften bliver en hitparade uden sammenligning. Burhan G har ligget på et utal af hitlister med sange som ”Jeg vil ha’ dig for mig selv”, ”Tættere på himlen”, ”Din for evigt”, hans udgave af Sanne Salomonsens ”Jeg’ i live” og kæmpehittet ”Mest ondt”. Listen kunne fortsætte.

 

Burhan G har for alvor fat plantet fødderne på den danske scene. Han har haft utallige Top 10-singler på den danske hitliste og har modtaget adskillige platin og guldplader for sine albums. Med en fantastisk stemme og spektakulært sceneshow beviser Burhan G også, at det ikke kun er i studiet, han leverer varen, men også på scenen foran et altid entusiastisk publikum. I kan glæde jer til en aften hvor I kommer helt tæt på popstjernen.

 

Koncerten er ved nummererede stolerækker og der er kun 150 billetter til denne fantastiske aften, som starter med 3 lækre retter fra Brasseriets køkken. Spisning starter fra kl. 17.30. Herefter følger koncerten kl. 21:30, og som en hyggelig afslutning åbner vores natbar i Brasseriet med cocktails, champange, vin og meget mere efter koncerten.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

Finder sted: NORSMINDE KRO