Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. april 2021
Kl. 19.00 - 22.59

Carl Emil Petersen

Vær med, når den danske rockpoet Carl Emil Petersen fejrer 10-års jubilæum og giver koncert i Musikhuset den 10. april 2021.

I 2021 er det 10 år siden, Carl Emil Petersen først brød igennem med Ulige Numre. I et helt årti han haft sin plads på den danske scene som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge. Det markeres med en eksklusiv bandturné under overskriften 10 år i Rock og rul, og den 10. april giver Carl Emil Petersen koncert i Musikhuset.

Tiden med Ulige Numre

Carl Emil Petersen brød igennem i 2011, da Ulige Numre lagde en måbende musikbranche ned og genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren København. Sangen beskrev ungdommen i og kærligheden til hovedstaden i et personligt og poetisk tekstunivers. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø. Carl Emil modtog som den yngste sangskriver nogensinde statens treårige arbejdslegat med blot fem sange på CV’et.

Bandet toppede på det guld-sælgende album Grand Prix fra 2015, som blev kåret til Årets Danske Rockudgivelse ved DMA samme år. Carl Emil slog også sit talent fast med den tidsløse sang om frihed og solidaritet, Frit Land, som høstede Carl Emil DMA statuetten som Årets Danske sangskriver – Koda-Prisen. I år blev sangen optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Det vakte forbløffelse, da Carl Emil opløste Ulige Numre på toppen i 2016 for at fortsætte karrieren i eget navn. Det viste sig dog hurtigt, at Carl Emil Petersen som solist fastholdt sin position på den danske stjernehimmel.

Koncert, der rammer i hjertet

Med sin karakteristiske, lyse, drengede stemme, har Carl Emil Petersen nu i et årti forført danskerne, og det bliver helt sikkert også en enestående 10-års jubilæumskoncert, der venter publikum i Musikhuset Store sal. For som anmelderne ofte har skrevet om Carl Emil Petersens koncerter, så er han ydmyg, ægte og nærværende og formår at ramme sit publikum lige i hjertet. Som poetisk musiker er han en legende. 

Carl Emil Petersens seneste album, Amager Fælled fra 2019, modtog fire stjerner af Berlingskes anmelder, der blandt andet skrev:

Så glæd dig til en koncert med masser af Carl Emil Petersens smukke, poetiske sange, og ikke mindst de hits, vi alle kender fra radioen såsom Skærgården fra hans første soloalbum Natradio fra 2017. Se den i videoen herunder.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus