Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. oktober 2020
Kl. 20.00

Carpenters – Close To You

Det er med stor glæde, at MusicalDanmark kan præsentere musikforestillingen Close To You i Hermans den 23. oktober. Close To You er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i starten af 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere, og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969. Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, misbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne til sin sygdom i en alder af 31 år, og verden mistede derved endnu en stor stemme.

 

Alt dette krydret med 20 af Carpenters største hits; bl.a. Top Of The World, There’s A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og selvfølgelig Close to You.

I rollerne som Karen og Richard ses de to musicalstjerner, Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen. Linda har medvirket i adskillige musicals, bl.a. senest i musicalen Tarzan og skal i foråret 2020 have én af hovedrollerne i Det Ny Teaters store opsætning af musicalen Dance of the Vampires. Lars har ligeledes medvirket i hovedroller i adskillige musicals gennem årene, bl.a. Les Miserables og Mamma Mia!

Close To You bliver iscenesat af Anders Bircow og produceres af Landsteatret fra København.

 

Finder sted: Tivoli Friheden