Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. oktober 2021
Kl. 12.00 - 13.30

CHAMPAGNESMAGNING – EFTERÅRSFESTIVAL

Champagnesmagning i teltet på Klostertorvet.

Vi inviterer jer til en fantastisk mulighed for at smage fem champagner i gavmilde glas. Selve smagningen afholdes af winemakeren selv, Alexis Leconte. Den danske importør, Claus Broberg fra Grapecare hjælper med spørgsmål og oversættelse.

Bliv klogere på dette skønne produkt, og ikke mindst, få en forrygende start på lørdagen

Det sker lørdag den 16/10 oktober fra klokken 12:00 og frem til klokken 13:30. Til smagningen kommer man til at smage fem af husets champagner for blot 200 kroner, imens.

Vi på Smagløs har selv smagt champagnerne, og vi kan roligt sige, at det bliver en stor oplevelse.

Hvad er inkluderet: Fem glas champagne og en eksklusiv mulighed for deltagelse i en champagnesmagning, hvor champagneproducenten selv kommer forbi.
Tid og dato: Lørdag d. 16/10/2021 klokken 12:00 til klokken 13:30
Tilmelding: Book plads i teltet ved at skrive til vince@cafesmagloes.dk eller ring på 26 74 49 90
Pris: 200,- per gæst
Hvor: Efterårsfestival på Klostertorvet (Foran Café Smagløs)
Champagne Xavier Leconte holder til i den lille by Troissy-Bouqigny. En usædvanlig smuk stenlandsby, uberørt og har i store træk undgået krigenes rædsler og ødelæggelser. Min ven, Alexis Leconte er 6. generation på stedet, som startede i 1870, hvor familien solgte druerne til Louis Roederer. Så sent som 1980 besluttede Alexis far, Xavier at starte egenproduktion for nogle af druerne. Alexis overtager i 2003, og i 2010 tager han skridtet og bliver Vigneron Independant, hvilket betyder han bruger alle druerne selv, køber ingen og sælger ingen. Leconte Champagner har de seneste år høstet en endeløs række af udmærkelser, og har modtaget et utal af priser – det er der intet at sige til. Den franske vinbibel, Le Guide Hachette des vin har fundet plads til hele 5 Leconte Champagner i 2020 udgaven, Leconte Champagner er slet og ret sublimt håndværk.

 

Finder sted: Café Smagløs