Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2021
Kl. 17.30 - 19.00

Chris Grey & The BlueSpand

En spandfuld funk, soul og rock – med et drys blues
Mere end tre millioner views på Facebook og mere end 200.000 på Youtube!
Det er astronomiske tal – men ikke desto mindre tal på, hvor mange gange Chris Grey & The BlueSpands sang Mammas Mammalaid har været vist.
Når man hører sangen og ser videoen, får man straks en funky smag i munden. Sådan er det gået for masser af kiggere / lyttere, og det har resulteret i mange forespørgsler og koncerter i udlandet i den seneste tid.
Nu er Chris Grey & The BlueSpand klar til at indtage de danske spillesteder med deres helt egen opskrift på funky soul, blues og rock.
Man tager en stor spand (gerne blå), fylder den med lige dele funk, soul og rock, rører inderligt rundt i den med en tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i syv år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand.
Bandet er mere end Mammas Mammalaid, for siden har de haft endnu mere succes. Grab’m by the elbow har mere end én million visninger, og sammen med numrene Golden Tower, Mammas Mammalaid og Beat around the Bush har Chris Grey & The BlueSpand genereret over fem millioner visninger.
Det er gennemmusikalsk og swingende – Chris Grey & The BlueSpand LIVE.

 

Finder sted: Fairbar