Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. maj 2021
Kl. 12.00 - 22.59

Cirkelines Museskole

Tag børnene med på en legende rejse ind i Cirkelines eventyrlige univers, hvor de får lov til at komme med på skolebænken.

I denne morsomme og fantasifyldte teaterforestilling om Cirkelines Museskole skal Ingolf og Frederik lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole.

Hun lærer musene om alfabetet og bogstaverne, hvordan de ser ud, hvilke lyde de siger, og hvad der rimer på dem. Undervisningen foregår både indenfor og ude i haven.

Børnene må gerne deltage

Det er en teaterforestilling, som ikke kun gør publikum til tilskuer, men også lader børnene blandt publikum være aktive deltagere. Musene og publikum bliver præsenteret for forskellige bogstaver, og hvad der starter med de forskellige bogstaver.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik.

Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus