Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. juli 2023
Kl. 17.30 - 19.00

Curtis Stigers & Aarhus Jazz Orchestra

Amerikansk stjerne skyder Musikhuset Swinger i gang i Musikhuset

Traditionen tro inviterer vi til jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival.

Det er altid en ganske særlig oplevelse, når det suveræne Aarhus Jazz Orchestra indtager scenen i Store sal sammen med internationale stjerner under den årlige jazzfestival. I år præsenterer Aarhus Jazz Orchestra den charmerende, amerikanske crooner Curtis Stigers.

Råswingende populærjazzCurtis Stigers er kendt som både sanger og saxofonist, men måske mest som en storslået entertainer, der brød igennem i 1991 med hittet I Wonder Why og fortsat optræder med både eget materiale og elskede kendinge fra det bedste af populærjazzens bagkatalog.

Til dette års jazzgalla tager Aarhus Jazz Orchestra og Curtis Stigers publikum med på en musikalsk rejse gennem Curtis Stigers egne sange med et par afstikkere til Sinatra og den amerikanske musikhistorie.

For begge dele gælder, at det bliver råswingende, når Aarhus Jazz Orchestra ruller repertoiret ud og byder velkommen til en aften med croonerjazz fra allerøverste hylde.

Med på scenen er de 17 musikere i Aarhus Jazz Orchestra og den altid karismatiske dirigent Nikolai Bøgelund.

Forvent en storslået og samtidig intim aften, når Stigers’ smilende og fortællende sangstil bliver tilsat bigbandets storladne vellyd og fylder Store sal med god jazzstemning.

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne. Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 9.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

Aarhus Jazz Festival i MusikhusetJazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival er hvert år en unik oplevelse.

Curtis Stigers skriver sig på listen over store internationale navne, der sammen med Aarhus Jazz Orchestra har skudt gang i jazzfesten i Musikhuset. Tidligere har Eliane Elias, Caro Emerald, Melody Gardot, Jamie Cullum og David Sanborn givet koncert med Aarhus Jazz Orchestra.

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus