Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. januar 2021
Kl. 20.00 - 23.59

Curtis Stigers & DR Big Band – At the Sands

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

Vi beklager at måtte meddele, at koncerten med Curtis Stigers og DR Big Band er aflyst. Vi havde glædet os til at byde jer velkommen, men de mange restriktioner gør, at Curtis Stigers ikke kan gennemføre sin turné.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

——————————————————————————————

Træd ind i det nye år med et brag af en nytårskoncert.

Der er lagt op til en kæmpe musikalsk oplevelse i Musikhuset, når DR Big Band endnu engang slår dørene op til deres nytårskoncert med den amerikanske supercrooner Curtis Stigers som solist. Sammen vækker de endnu engang Frank Sinatras store klassiske hitstil live.

Suveræn Sinatra koncert

Nytårskoncerten emmer af ånden fra “The Sands Hotel and Casino” i Las Vegas, hvor Frank Sinatra og Count Basies Orchestra slog deres folder midt i 1960’erne. Det resulterede blandt andet i liveudgivelsen Sinatra at the Sands med uundværlige klassikere som Fly Me To The Moon og I’ve Got You Under My Skin.

Til koncerten bliver der endnu engang pustet liv i de velkendte sange fra Frank Sinatras legendariske The Sands-koncerter, og du kan høre, hvor smukt, Curtis Stigers leverer en af de smukke evergreens i videoen ovenover. Det bliver et festfyrværkeri af 1950’ernes og 60’ernes allerstørste evergreens. 

Det er sjette år i træk, DR Big Band binder butterflyen og lader champagnepropperne springe for at gøre Sinatra & co. kunsten efter i Musikhuset. Og med en af vor tids største jazzsangere, Curtis Stigers, på scenen er publikum sikret den ultimative start på et nyt år i jazzens tegn. Glæd dig til et strålende genhør med klassiske hits, Curtis’ lækre stemme og et DR Big Band i topform.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus