Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2023
Kl. 13.00 - 15.00

Danish Youth Jazz Orchestra

We are DYJO … 

Til koncerten kan man opleve Danish Youth Jazz Orchestra til koncerten We are DYJO.

Her har orkesteret selv skabt repertoiret. Hver musiker har ansvaret for at vælge, komponere eller arrangere ét nummer på sætlisten. Til hvert af numrene knytter sig en lille beretning eller historie fra musikerne om, hvorfor netop det nummer er blevet valgt. Således er We are DYJO en enestående mulighed for at komme tæt på orkesterets musikere, når de føler sig allermest hjemme: i bigbandmusikken.

Danish Youth Jazz Orchestra (DYJO) er et elite-ungdomsbigband, som består af regionens spirende talenter på vej frem i det danske jazzmiljø, og detfungerer både som et fast bigband og som talentudviklingsbase i Region Midtjylland.

Danish Youth Jazz Orchestra giver plads til det vilde, skæve og eksperimenterende – men med rod i det traditionelle. Orkesteret ledes og dirigeres af trommeslageren John Riddell.

John Riddell har, trods sin unge alder allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er udpræget bigband-trommeslager og har i sit arbejde med forskellige bigbands og orkestre spillet med et hav af danske og internationale solister: Randy Brecker, Andrea Motis, Seamus Blake, Adam Rapa, Teitur, Caro Emerald, Kira Skov, Wycliffe Gordon, Caroline Henderson, Sinne Eeg, Cæcilie Norby og mange flere.

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus