Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. oktober 2020
Kl. 08.30

Danmark – Løb for Knæk Cancer

 

Kom og vær med, når vi lørdag den 24. oktober, som opvarmning til det store Knæk Cancer Show om aftenen, samles i mindre grupper til en løbe- eller gåtur i Mindeparken i Aarhus. Når du deltager støtter du, via dit deltagergebyr, Knæk Cancer indsamlingen med 50 kr.

 

LØB I MINDEPARKEN, AARHUS – D.  24. OKTOBER 2020

På selve dagen for det store indsamlingsshow på TV2 har du mulighed for at mødes med familien, et par venner eller kollegaer til en hyggelig løbe- eller gåtur i Mindeparken på en 4 eller 7 km distance. Walkerne går 4 km, løberne vælger selv distancen på dagen. Man kan sagtens følges ad til løbet som løber og walker. Når du tilmelder dig, skal du blot tilmelde dig samme starttidspunkt som dem, du gerne vil følges med. Vi sørger for en lækker goodiebag, vand og frugt – og ikke mindst en specialdesignet Knæk Cancer-medalje.

 

PERSONLIGT STARTNUMMER

Deltager du i ‘Danmark – Løb for Knæk Cancer’, fordi du gerne vil støtte en god sag? For at mindes en, du har mistet? Eller fordi du på anden måde har haft sygdommen tæt på livet? Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at indtaste, hvorfor netop du har valgt at være med. Efterfølgende sørger vi for, at din tekst kommer til at stå på dit startnummer.