Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. juni 2021
Kl. 10.00 - søn Kl. 16.00

Danmarks største KREA‐messe kommer til Aarhus

Danmark genåbner lige nu i stor stil. Og det gør Danmarks største udbyder af KREA‐messer også. Med over 20 KREA‐messer på programmet overalt i Danmark i 2021, er turen nu kommet til Aarhus.

Her slår vi dørene op for to inspirerende dage med et kæmpe udvalg i spændende kunsthåndværk og materialer til de kreative hænder. På vores KREA‐messer finder du altid et kæmpe udvalg i garn, strik, smykker, tasker, hæklede produkter, glaskunst, stenkunst, keramik, trækunst, malerier, tegninger, papir og meget mere. Vi hylder kreativiteten i alle dens fantastiske retninger. Hele Turbinehallen kommer til at emme af kreativ stemning.

Så kom til to inspirerende dage, oplev hvordan tingene laves og få nogle fantastiske ideer med hjem fra nogle af Danmarks mest kreative mennesker. Her kan du købe unika‐smykker du ikke finder i butikkerne. Du vill opleve teknikker indenfor kreative fag som du ikke troede var muligt.

Det er vigtigt for os at alle skal kunne være en del af vores KREA‐messer, så derfor koster det kun 50,‐ i entré, og der kan købes billet i døren. Børn under 12 gratis. Messen er åben fra 10-16 begge dage.

Vi sørger for to sikre og spændende dage, hvor vi naturligvis har sikret at alle retningslinjer overholdes. På den måde kan alle trygt og sikkert mødes i et kreativt fællesskab på messen og få store oplevelser med hjem. Der er masser af plads til alle, så alle kan også holde god afstand. Og husk coronapas, intet krav om mundbind.

Hvis du ønsker mere information omkring messen, billedmateriale, udstillerliste og lignende, er du velkommen til at kontakte os.
Vi glæder os til nogle kreative dage,
TB Markeders team

 

Finder sted: Turbinehallen