Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. november 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Dawn Of Demise + The Arcane Order

Hjemmeside
Hjemmeside

Oplev Dawn Of Demise + The Arcane Order + Support: Oxx live på TRAIN til november

DAWN OF DEMISE
Det hele begyndte tilbage i 2003 i Silkeborg. Målet var at spille tung og fængende dødsmetal, ikke mere – intet mindre… 20 år senere, og det første mål har ikke ændret sig.

Når man ser på tilstanden af ​​Death metal i dag, adskiller Dawn Of Demise sig ret meget fra de seneste “trends”. Det skyldes, at hastighed, teknikalitet, sweep, tapping, gravitation blasts etc. er nogle af de ting, som bandet bekymrer sig mindst om. Det hele handler, og har altid handlet, om tyngde, groove, god sangskrivning og det iørefaldende riff, der stikker i hovedet. Indtil videre har bandet udgivet 6 plader af knogleknusende tyngde, som alle er i stil med amerikansk death metal med en masse elementer fra slam-verdenen. Kevin Muller (ex-Suffocation, Pyrexia live vokalist) udtalte i et interview: “They (Dawn Of Demise) er en New York death metal… fra Danmark” – Det udsagn har sandsynligvis en masse sandhed i sig.

Dawn of Demise har startet sangskrivningsprocessen til deres næste album, og studietid vil snart blive booket. Hvis du er til bandets tidligere udgivelser, bliver du IKKE skuffet, og selvom bandet ikke har forvildet sig genremæssigt, så vær forberedt på et par overraskelser.

 

Finder sted: Train