Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2023
Kl. 15.00 - 17.00

Dayyani/Dayyani/Juul

Ung trio med virtuos guitarist i front

Carlo Dayyani er oprindeligt fra Aarhus, men er nu bosat i Berlin hvor han studerer på Jazz Institute Berlin. Denne sommer er han vendt hjem til Aarhus Jazz Festival for at spille en lang række koncerter i forskellige konstellationer.

Trods sin unge alder er Carlo velkendt for sine virtuose kvaliteter på instrumentet, der går langt ud over det traditionelle guitarspil og blandt andet trækker associationer til den klassiske verden.

Trommeslageren og storebror Antonio Dayyani har hurtigt markeret sig som en interessant ny stemme på den danske jazzscene med sit soloprojekt, hvor han er blevet rost af både anmeldere og radioværter for sine originale, lyriske kompositioner og organiske lyd. Hans debutalbum Herfra kan det kun gå to veje var på Jazznyts liste over de 10 bedste danske jazzudgivelser 2022 og har desuden været flittigt spillet på P8 Jazz.

Søren Juul er en 24-årig kontrabassist. Han er oprindeligt fra Aarhus, men er nu bosat i Amsterdam, hvor han studerer på Conservatorium van Amsterdam. Søren har en umættelig appetit på at spille musik og udvikle jazzhistorien med navne som Charlie Haden og Alex Morgan som store inspirationskilder.

 

 

Finder sted: Bar Hygs