Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2023
Kl. 10.00 - 12.00

Dayyani/Dayyani/Kiel + Special Guests

Triojazz med spændende forstærkning

Den nye, unge triokonstellation Dayyani/Dayyani/Kiel huserer to dage i streg på VinDanmark under jazzfestivalen, hvor de i selskab med forskellige special guests spiller nærværende musik fra et blandet repertoire af musikernes egne moderne kompositioner og fortolkninger af den amerikanske standard-tradition. Søndag får gruppen besøg af den prominente Aarhus-saxofonist Christian Vuust, og mandag stiller den unge og talentfulde sangerinde Elvira Skovsang i front med sin betagende vokal. 

Guitaristen Carlo Dayyani er oprindeligt fra Aarhus, men er nu bosat i Berlin, hvor han studerer på Jazz Institute Berlin. Denne sommer er han vendt hjem til Aarhus Jazz Festival for at spille en lang række koncerter i forskellige konstellationer.

Trods sin unge alder er Carlo velkendt for sine virtuose kvaliteter på instrumentet, der går langt ud over det traditionelle guitarspil og blandt andet trækker associationer til den klassiske verden. 

Samuel Kiel er en dansk bassist bosat i Amsterdam. Med fødderne plantet i traditionen søger han en autentisk lyd gennem improvisation og sammenspil, og i Amsterdam får han undervisning af folk som Clemens van der Veen og Jesse van Ruller. Han har tidligere spillet med musikere som Thomas Fryland og Cesar Joaniquet, og så er han er også en flittig komponist, som denne sommer er albumaktuel med sit otte mands band.

Trommeslageren Antonio Dayyani har hurtigt markeret sig som en interessant ny stemme på den danske jazzscene med sit soloprojekt, hvor han er blevet rost af både anmeldere og radioværter for sine originale, lyriske kompositioner og organiske lyd. Hans debutalbum Herfra kan det kun gå to veje var på Jazznyts liste over de 10 bedste danske jazzudgivelser 2022 og har desuden været flittigt spillet på P8 Jazz. 

 

 

Finder sted: Vindanmark