Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. marts 2022
Hele dagen

De danser alene – projektmenneskets solodans

MULIGHEDERNES DANSEGULV

DE DANSER ALENE er en komedie-tragedie om projektmennesket og filosof Anders Fogh Jensens debut som dramatiker. Han har siden 2004 beskæftiget sig med projektsamfundet, og hvordan vores kultur og sociale bånd har ændret sig de sidste 40 år.

I dag er vi individer på dansegulvet. Vi kan godt danse lidt med den ene, og så lidt med nogle andre, men dybest set er vi alene på gulvet.

Katrine danser alene. Ligesom hendes mor, hendes semikæreste, hendes arbejdsgiver og alle andre i hendes netværk. Men Katrine har svært ved at finde rytmen i et projektsamfund, hvor alt er muligt, men intet er sikkert.

Hun forsøger at networke, siger ja og smiler til alt, men alligevel føler hun sig fremmed på de uendelige muligheders dansegulv.

HJERNEVRIDENDE OG SANSELIGT TEATER

Katrine arbejder med design og er freelancer. Hun har en kæreste, men han vil gerne holde sine muligheder åbne. Hun drømmer om en bolig, men banken vil se sikkerhed og en fast indtægt.

I et forsøg på at få mere fast grund under fødderne må hun overskride nogle grænser.

For hvad er bagsiden, når alt er flydende: forhold, ansættelser og følelser?

Mammutteatrets DE DANSER ALENE er både hjernevridende og sanseligt teater om en verden, hvor forudsigelighed er afløst af løse ansættelser, overfladiske relationer, muligheder frem for problemer og hele tiden bare videre, videre, videre.

 

Finder sted: Teatret Svalegangen