Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2021
Kl. 19.00 - 21.00

De Grimmeste aftner – Shades of Blue

Blues i international klasse
Sublimt sammentømret, teknisk suverænt og med et musikalsk overskud af uanede højder.
Sådan lød motivationen, da Shades of Blue vandt Blues Liveprisen ved Danish Music Awards Blues 2018. Og med mere end 30 år på bagen er der ingen tvivl om, at det er et yderst sammentømret Aarhusband, der går på scenen i Grimhøjgaards smukke omgivelser. Bandet leverer unik blues i særklasse serveret ekstremt professionelt og med dybe følelser.Koncerterne er det levende bevis på, at Shades of Blue placerer sig i en kategori for sig. Aarhus Jazz Festival har tidligerne givet bluesbandet følgende rosende ord med på vejen:
James Loveless synger med en ubesværet sjælfuldhed, fylde og timing, der er de færreste beskåret. Uffe Steen optræder opfindsomt og virtuost med den jazzede tilgang, der gør hans bluesspil ulig alle andres på den danske scene. Og Morten Brauner og Claus Daugaard er måske den bedste rytmesektion i dansk blues, med deres klippefaste og altid veloplagte melodiske spil og deres gode kontakt til solisterne.Bluesnews.
Shades of Blue’s helt særlige nerve og autenticitet er mere end intakt her tre årtier efter, at bandet spillede sin første koncert. Forsanger James Loveless er vokset op med blues og gospel i Florida. Rødderne slår ikke bare igennem, når han synger, men også i hans rolle som sangskriver. Hans stilsikre originalnumre med iørefaldende hook-lines er et stærkt og ægte bud på en respektfuld nytolkning af bluesen.
Sangene giver gruppen et ekstra dynamisk gear og frirum til at lege ved koncerterne. Udover egne numre tager Shades of Blue også bluesklassikere fra mestre som Muddy Waters og Howlin’ Wolf under kærlig behandling.
Der vil være opvarmning fra kl. 18.30. 

 

Finder sted: Grimfest