Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. januar 2021
Kl. 21.30 - 23.59

Debutkoncert – Frederik Emil Bülow, trommer

Koncerten er gratis men kræver billet, som kan bookes her.

Frederik Emil Bülow er for længst et veletableret navn på den århusianske jazzscene, i mange forskellige sammenhænge, også i jazzens yderområder.

Ved debutkoncerten spiller Bülow med sin trio Balvig / Bülow / Christensen, med Christian Balvig (klaver) og Adrian Christensen (bas). Sammen udforsker de jazz og improvisation. Debutalbummet fra 2017 fik stor international anerkendelse og gav mulighed for at tage på turnéer i Skandinavien, Tyskland og Japan.

Trioen søger en ny jazzretning; musikken spænder vidt men formår også at bibeholde et lyrisk og melodisk lydbillede. De tre musikere har igen været i pladestudiet og kan nu præsentere endnu mere kant og synkoperede grooves. Musikken på det kommende album er nytænkende men trækker også på en masse bagage og traditioner fra forskellige stilarter og kulturer.

Bülow er blandt flere andre projekter også med i det nyskabende “jazztronica”-band Abekejser, som bl.a. har spillet med Aarhus Jazz Orchestra. I 2014 vandt han med bandet Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet en dansk Grammy som “The New Danish Jazz Artist 2014” for bandets første album. I 2018 udgav denne gruppe sit tredje album.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus