Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. januar 2022
Hele dagen

Det fortrolige rum – en dybdeborende satire om det, du ikke må vide

FRANK OG OFFENTLIGHEDSLOVEN

Ina-Miriam Rosenbaums Projekt Glemmebogen præsenterer i samarbejde med Teatret Svalegangen DET FORTROLIGE RUM – en fremtidskomedie om offentlighedsloven og Christiansborgs mørklagte gange.

Frank er journalist. Frank bor i fremtiden, i Danmark anno 2068. Der er en mærkelig virus på spil, og Mette Frederiksen er stadig statsminister, selvom ingen har set hende i 30 år!

Her i sin isolationsboble støder Frank på offentlighedsloven, den lov, der styrer, hvad vi borgere må vide, og hvad vi ikke må vide. Frank begynder at grave dybt i paragrafferne men farer vild i Christiansborgs mørke.

SORTE OVERSTREGNINGER OG TÅGESNAK

DET FORTROLIGE RUM er en dybdeborende satire af Kristian Halken, som er både til at grine og græde over. Heldigvis griber journalist Sofie Buch Høyer ind og hjælper Frank og publikum med at forstå de snørklede paragraffer og konsekvenserne af dem.

Et oprør ulmer og snart hvirvles Frank ind i politikerspin, tågesnak og papirer fyldt med sorte overstregninger. En virkelighed, han ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig i et demokratisk Danmark.

 

Finder sted: Teatret Svalegangen