Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. september 2020
Kl. 20.00

Det, Vi Taler Om – Danmarks Bedste Sladdermagasin

Glæd dig til at opleve Danmarks ukronede sladderdronning, Ditte Okman, og et yderst skarpt og veloplagt panel grave i ugens små og store nyheder, skandaler, overraskelser og forargelser – LIVE på Bremen Teater! Det erfarne panel består bl.a. af Anna Thygesen, Søs Marie Serup, Jakob Steen Olsen og Niels Pinborg.

 

Vi lægger den politiske korrekthed på hylden, når vi byder velkommen til en live-udgave af det populære radioprogram Det, vi taler om. Glæd dig til at høre Okman og panelet grave i ugens historier og komme bag kulisserne på de mest saftige nyheder.

 

Det, vi taler om startede på Radio24Syv og blev et af radioens mest lyttede programmer. Efter Radio24Syvs lukning åndede mange faste lyttere lettede op, da det blev offentliggjort, at Det’ vi taler om fremadrettet hver fredag vil blive sendt live på B.T.

 

Grib muligheden for at opleve det underholdende og enormt populære sladderprogram live, når Ditte Okman sammen med panelet gæster Bremen Teater!

 

Ditte Okman og panelet

På aftenen møder du et erfarent panel i absolut topform. Panelet består bl.a. af Anna Thygesen, der indehaver af og direktør i kommunikationsbureauet WeDo Communications. Søs Marie Serup er tidligere pressechef for Venstre og særlig rådgiver for daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen. I dag er Søs efterspurgt politisk kommentator, bl.a. for B.T. og TV2. Jakob Steen Olsen er teateranmelder på Berlingske. Sidst men ikke mindst kan du møde SE og HØR’s chefredaktør, Niels pinborg.

 

For enden af bordet til at holde styr på panelet sidder Ditte Okman. Ditte er journalist og har tidligere arbejdet for Venstres pressetjeneste, SE og HØR, Ekstra Bladet og Radio24Syv. Ditte er kendt for at sige det, mange andre tænker, men ikke tør formulere. Derudover er Ditte Okman aktuel med bogen #tyndogrig.

 

Vi glæder os til en underholdende aften, hvor vi lover, at sladderen bliver taget aldeles seriøst!

 

 

 

 

Finder sted: Tivoli Friheden