Dining Festival – Brasseriet
For 4. år i træk slår vi dørene op til den populære Dining Festival i Brasseriet på Molskroen Strandhotel. Sidste år kørte vi med fulde huse – så køb din billet i god tid, hvis du ikke vil gå forgæves.
Vi sætter alle sejl til i køkkenet til Brasseriets Dining Festival, hvor du kan smage vores skønne brasserie klassikere, kreeret af chefkok Daniel Simonsen. Vi lancerer 2 forskellige menuer i uge 5 og 6 – til priser du ikke vil gå glip af!
BRASSERIETS DINING FESTIVAL MENU
KUN 250,-
Vælg imellem 2 seatings kl. 17.30 og kl. 20.00
Vi gør opmærksom at I har bordet til jeres rådighed i 2 timer.
Kig ind i Brasseriet til Dining Festival og smag en skøn menu til en ekstra go’ pris.
MENU UGE 5
Ceviche med røget mayo, rødbedesalat, græskarkerner og sødskærm
Braisseret Spoleben med grov sellericreme, citron confit, ristede hasselnødder og skysauce
Mørk Chokolademousse med syrlig tapioka, hindbærsorbet og skovsyre
3 retter kr. 250,-
MENU UGE 6
Røget Fisk med bok choi, glaskål, sauce tatar og tallerkensmækkere
Rosa Kalv med grillede søde kartofler, syltede løg og glace med sort peber
Mascarpone Sorbet med kakaonibs, biscottiknas og luftig espressocreme tilsmagt med Marsala
3 retter kr. 250,-
Tilkøb
Vin ad libitum kr. 250,- pr. person