Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. januar 2021
Kl. 19.30

Dit Blik Mit Syn

JEG SER I MØRKET

Hvad ser man, når man ser? Og hvad ser man, når man ikke ser? Glad Teater har udfordret fire fremadstormende dramatikere til at fortolke Danmarks eneste blindfødte skuespiller, Anna Sophie Lübecks, personlige oplevelser, indlevelser, håb og drømme.

DIT BLIK MIT SYN tager publikum gennem barndommens fantasier, ungdommens længsler og voksenlivets realiteter med en forstærket sanselighed, som Anna Sophie har, fordi hun ikke kan se. Forrest på scenen står Anna Sophie selv og fortæller hendes historie med et perspektiv, der gør hendes liv til et blik på vores.

 

UDVIDET SYN

Hvordan føles forelskelse, når du ser med alt andet end øjnene? DIT BLIK MIT SYN er en øjenåbnende tour de force. Det er teater som udfordrer, udfolder og beriger billedet af, hvad et menneske med en funktionsnedsættelse rummer. Det er 19 historier, som kredser om ikke at kunne se, og om de bittesmå forskelle, der afgør, om man er tilstede eller ej. DIT BLIK MIT SYN tager dig ind i det dybeste, dybeste mørke. For i mørket ser vi alle ens.

 

Finder sted: Teatret Svalegangen