Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2023
Kl. 18.00 - 19.30

Dopha & Peter Vuust Trio

Efter en hæsblæsende sommer med koncerter for tusindvis af jublende publikummer på en lang række toneangivende festivaler, kan du nu opleve Dopha i Musikhuset.

Hun har markeret sig, som et af de mest spændende livenavne herhjemme. Senest har hun udgivet P3’s Uundgåelige singlen ”Frenemies” og spillet live til P3 Guld, hvor hun også var nomineret til Talentprisen. Dopha varsler endnu mere musik i 2023 samt spiller en længerevarende turné, der gør hende klar til den kommende sommer ude i hele landet.

”Rendyrket poptriumf på Roskilde Festival: Dopha var i ekstraordinær topform” skrev Soundvenue i deres 5-stjernede anmeldelse. Publikum kan til sommeren 2023 glæde sig til at blive tryllebundet, når Dopha’s mix af rørende ballader fyldt med storhed og legende melodier, skaber anledning til dans. Dertil leverer Dopha og hendes band et råt og rocket lydbillede, der går perfekt i spænd med hendes nærvær, energi og fantastiske vokal.

Dopha har siden udgivelsen af sit debutalbum ’The Game’ i 2021 vundet prisen for ’Årets Talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som ”En seriøs kandidat til Danmarks næste store internationale superstjerne”, spillet succesfulde koncerter på de to store, internationale festivaler by:Larm i Oslo og Reeperbahn i Hamborg, samt høstet nomineringer for ’Årets Sang’ ved Steppeulven og ’Årets nye danske livenavn’ ved Danish Music Awards. Hendes debutalbum ”The Game” fra samme år fik intet andet end 5-stjernede anmeldelser og adskillige af sangene kom i heftig rotation på radio, hvoraf singlen ’Happy For Me’ toppede som #2 på den danske radio airplay-chart.

Dopha er nu i færd med at udarbejde ny musik, og radiohittet ’Pity Party’ gav lytterne et smugkig ind processen, samt lyden som præger hendes kommende udgivelse, hvor lytterne kan forvente en modigere og mere rå Dopha end nogensinde før. Dopha’s seneste single ’Frenemies’, der blev udvalgt P3’s Uundgåelige, formår både at omfavne hendes pop-rock og singer-songwriter-egenskaber og er i den grad med til at bekræfte, at man kan forvente en kraftfuld udforskning af pulserende, melankolsk poprock.

Jeg glæder mig super meget til at komme til Århus og spille med Peter Vuust trio til Jazzfestivalen!! Det bliver også spændende at finde ud af, hvad mine egne sange kan i dette format. Dopha, marts 2023

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus