Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. maj 2021
Kl. 19.00 - 22.59

Dorthe Gerlach

Den karismatiske sangerinde med den stærke stemme er tilbage med sine danske sange. Kom og hør Dorthe Gerlach i Musikhuset. 

Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret, hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer, herunder Musikhuset, hvor hun giver koncert i Rytmisk sal.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller, som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

“Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange, jeg kunne skrive på dansk, som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. For eksempel Ingers Ting, som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere,” siger Dorthe Gerlach.

Herunder kan du høre Dorthe Gerlach synge nummeret Natlys.

Når hun til foråret rammer spillestederne, bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys og de bedste af hendes fortolkninger fra blandt andet Toppen Af Poppen. Her er hun netop nu aktuel i programmets All Stars 10-års jubilæumssæson, hvor 25 af landets største artister hver søndag fortolker hinandens hits på TV2.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus