Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. november 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Downtown July og Rakkerpak

Hjemmeside
Hjemmeside
DOWNTOWN JULY
Den silkeborgensiske kvintet, Downtown July, har netop udgivet det modige indie-rock nummer “Larm”, der drives af engennemgående og definerende guitar rolle, en attituderig, men alligevel inderlig og nærværende vokal samt et tekstunivers, der både synes relaterbart og hamrende ærligt. Siden Downtown July blev etableret i 2020,er det kun gået en vej for det unge band. EP’en ’Alt Latter Bliver Til Ekko’ blev startskuddet på en fantastisk rejse, der sendte bandet rundt i hele landet, blandt andet RUST, og kulminerede ved en stuvende fuld Rå Hal ved årets SPOT Festival. Nu arbejder Downtown July på deres længe ventede debutalbum, mens singlen ’Larm’ står ud som et musikalsk flagskib, der på én og samme tid indkapsler den musikalske og kreative rejse–og udvikling, som bandet har gennemgået og er på vej imod. Om rejsen og ’Larm’ udtaler bandet: ”Det er et nummer, som vi har haft med på landevejene i to år nu, og som bare er vokset og vokset. Nu er vi klar til at dele den i en form, som vi selv er glade for at udgive. Og selvom vi har haft den med til omkring 70 shows, så er vi stadig ikke trætte af den”.

RAKKERPAK
Det er ikke hver dag, at man hører et pop-hiphop band med en energi af samme kaliber som Rakkerpak. Med en unik nordjysk charme er det nemlig ikke svært at høre, hvordan de 6 drenge leder efter det gyldne punkt mellem det fede, dynamiske ungdomsliv og de tunge emner, som også følger med. Dette føres graciøst til ende af Rakkerpaks to frontpersoner, som sammen med et yderst hårdtslående band, kombinerer et tekstunivers med sans for detaljen og en lyd som sjældent høres i rappens verden.

Det er klart fra det første lyt, at Rakkerpak stræber efter at levere en kompakt pakke af energirig musik fyldt med smagfulde hooks og instrumentale melodier, der hviler på en solid bund af bas og trommer. Den unikke lyd bunder i de 6 drenges forskellige baggrunde, hvor den fælles kærlighed til hiphoppen har ført til et rum, hvor eksperimentation med andre genrer som rock, pop og lange guitarsoloer konstant genopfinder den gode melodi uden at miste retningen i musikken.

 

Finder sted: HeadQuarters