Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. december 2020
Kl. 17.00 - 23.59

Dreamers’ Circus

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

Vi beklager at måtte meddele, at koncerten med Dreamers Circus er aflyst. Vi havde glædet os til at byde jer velkommen, men corona-restriktionerne gør, at det desværre ikke er muligt.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

———————————————-

Oplev festlig folkemusik med masser af julegodter.

Dreamers’ Circus Xmas er et fantastisk liveband, som forstår at sætte gang i julefesten. Med udgangspunkt i trioens velkendte koncertform, repertoire og input fra turnéer i ind- og udland bringer Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr julestemningen på banen – hvert år med nye idéer og i en ny form. Dreamers’ Circus Xmas er altid en særlig oplevelse fyldt med overraskelser. 

Flotte anmeldelser

Tidligere er Dreamers Circus julekoncerter blevet rost til skyerne. Hør bare her, hvad Politikens anmelder, Thomas Michelsen, skrev om sidste års koncert i Diamanten i København.

Igennem årene har Xmas-koncerterne budt på gæstebesøg af bl.a. Shaka Loveless, Mads Mathias og Oh Land. Der har været mix af musikgenrer, potpourrier i forskelige afskygninger og smukt og stemningsfuld lyssætning af Jonas Bøgh. 
I 2020 inviterer Dreamers’ Circus nye gæster med på Xmas-touren, og sammen vil de byde julen velkommen og sætte punktum for året, der gik.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus