Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. februar 2020
Kl. 18.30

El sabor de México

Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!

Det mellemamerikanske køkken er for alvor ved at vinde ind på den gastronomiske verdensscene. Rundt omkring dukker der nye spændende restauranter og Street Food koncepter op, som tager udgangspunkt i den mellemamerikanske madkultur.

I mange år har vi danskere levet i troen, at ”TEX-MEX” fra supermarkedet er autentisk Mexicansk, men intet kunne være længere fra virkeligheden. Eks. kommer noget så ”mexicansk” som, chili con carne, fra Texas i USA.

På dette kursus kommer vi igennem 4 retter, som tager afsæt i den ægte mexicanske madtradition. Vi skal bla. presse vores egne tortillas, lære at håndtere styrken i en habanero chili, vi skal marinere både fisk og gris og lave vores egen salsa.

Vamos Gringos!!

 

MENUEN

På kurset kommer du til at lave følgende:

  • Quesadilla m/ hjemmelavet hvedetortilla, ost, løg, chili og ”salsa aguacta”
  • Ceviche m/ radiser, avokado, rødløg, citronverbena og koriander
  • Carne Asada Tacos m/ grillet marineret kylling, syltede løg og hjemmelavet salsa
  • ”Tres Leches” med ananas flamberet i tequila
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.

 

Finder sted: Timm Vladimir Køkken