Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. april 2024
Kl. 20.00 - søn Kl. 23.00

ELBA

Oplev en af Danmarks mest lovende popartister, når Elba indtager Radar i foråret 2024.

Hun serverer catchy og kontrastfyldt indiepop med en stærk vokal og personlige tekster i centrum.

“Det er en blanding af en underfundig, elektronisk lyd blandet med rockede elementer og sindssygt fine popmelodier, som bare hænger ved, og som gør, at jeg får gåsehud, når jeg hører dem.” Sådan beskrev P3-vært Ena Cosovic ELBA’s debutalbum Teardrops & Blind Spots i starten af 2023 og tilføjede desuden, at albummet var “fuldstændig fantastisk” og roste det for at have en unik og inderlig kvalitet.

Det er både sårbart og inderligt, energisk og festligt, når ELBA indtager scenen. Bag kunsternavnet står vokalist og musikalsk håndværker Ellen Bathum, der gerne tager personlige og udfordrende emner op i sit fængende tekstunivers, hvor menneskelige følelser som stress, jalousi, sexisme og selvkærlighed ofte er på dagsordenen.

På livefronten har ELBA efterhånden også markeret sig positivt. I 2019 lukkede hun Countdown-scenen på Roskilde Festival til både publikum og anmeldernes begejstring. Derudover har hun blandt andet spillet på Smukfest, SPOT Festival, Alive Festival og til Copenhagen Pride. Dertil har hun modtaget henholdsvis fire og fem stjerner fra GAFFA for sine liveoptrædener – blandt andet med ordene: “(…) ELBA kondenserer kvalitet på et anerkendelsesværdigt stærkt niveau.”

 

Dørene åbner kl. 19:00

 

Finder sted: Godsbanen