Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. juli 2023
Kl. 18.00 - 20.00

Emil Otto Quartet

En vaskeægte ny crooner 

Emil Otto tog i september 2022 den danske jazzscene med storm, da hans debutudgivelse Ainʼt Love a Beautiful Thing ramte gaden. Det blev et album, der udelukkende høstede flotte anmeldelser og blandt andet blev valgt som ugens album på den nationale jazz adio DR P8 Jazz. 

“ … I min optik har Emil Otto begået en banebrydende, betydningsfuld og vanvittig ambitiøs debutplade.“  LOFTsKAMMER. 

Den unge fremadstormende sanger, pianist, sangskriver, komponist og ikke mindst entertainer behersker en unik alsidighed. Med sin varme karismatiske stemme og historiefortælling kombinerer han, på trods af sin unge alder, både respekt og viden om den store amerikanske crooner-arv med en mere moderne skandinavisk sangskrivertradition. Der er stor inspiration at hente hos navne som Frank Sinatra, Harry Connick Jr. og Nat King Cole. 

“ … debutanten Emil Otto starter ud i høj klasse. Det er en vellykket croonerplade om mislykket kærlighed og om håb.”JAZZNYT. 

Ophold i både New Orleans og Los Angeles hos blandt andre klaverfænomenet Carl Sonny Leyland har været med til at forme den unge danske crooners alsidighed, og han optræder nu både som soloartist, i sin internationale kvintet, hvor klaveret overlades til det georgiske supertalent Luka Dgebuadze, samt i sit eget ni mand store orkester med en fem-mands blæsersektion. 

“ … Debutantens sikkerhed er ikke desto mindre imponerende. Hans potentiale dybt fascinerende. Og debutalbummet så absolut lytteværdigt.”Ivan Rod. 

Oplev den næste store danske jazzstjerne bringe traditionerne videre på sin helt egen personlige måde.

 

 

Finder sted: HeadQuarters