Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. december 2023
Kl. 19.00 - 20.55

En aften med HUGORM

HUGORM og Frank Hvam på dybt vand.

Hvad får man, hvis man blander Simon Kvamm og resten af HUGORM med Frank Hvam?

Et musikalsk show in the making inspireret af Talking Heads-koncertfilmen Stop making sense og The Muppet Show.

Måske. Måske noget helt andet.

Til efteråret får man svaret, når det umage par lægger vejen forbi Musikhuset med showet En aften med HUGORM featuring Frank Hvam.

Sjov aften med god musik

På forhånd kan man vide sig sikker på to ting: Man kommer til at høre god musik, og man kommer til at have det sjovt. Men hvordan det hele kommer til at udforme sig, er til gengæld umuligt at forudsige.

“I HUGORM har vi længe haft lyst til at lave noget lidt mere eksklusivt, hvor vi giver den ekstra gas med at eksperimentere med koncertformatet. Vi er blevet enige med vores ven Frank Hvam om at gøre det sammen, og det, tør jeg godt love, vil ende nogle steder, som man ikke forventer – og som vi heller ikke forventer,” siger Simon Kvamm.

“Selve grundenergien er, at det simpelthen kunne være sjovt at opfinde noget, der kunne give os en undskyldning for at hænge ud sammen. Vi har kombineret det, vi hver især kan, i et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side meget andet.”

Frank Hvam tilføjer:
“Der er chancer, man kun får en gang i livet. For mit vedkommende er den musikalsk. Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med Hugorm, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede.”

Forvent det uventede

Siden Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017, har de fået ry for deres legesyge tilgang til at optræde – i tv-programmer og rundt om på festivaler og spillesteder. Til efteråret trykker de Hugorm-o-meteret yderligere i bund.

Man skal ikke forvente at møde op til et færdigsyet show, der er planlagt ned til mindste detalje. Man kan til gengæld vide sig sikker på at blive en del af et show, hvor aktørerne på scenen har det sjovt, fordi de kommer til at sætte sig selv på spil.

“Da jeg fortalte min kone, at jeg skulle på tour med Hugorm og spille en lidt større musikalsk rolle, var hendes kommentar: “Okay!?” Jeg tror, at det meget godt udtrykker, hvad folk kan forvente,” fortæller Frank Hvam.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus