Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Engholm-Verdoner Group

Jazz og blues – tilbage til rødderne 

Eline Johansen Engholm har en RMB-kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium og dykkede i den forbindelse ned i cubanske og afrikanske stilarter. Det har givet hende en god rytmisk forståelse og et stort overskud, som også kommer til udtryk i rollen som jazzsangerinde.

Eline Engholm fik desuden mange fine roser af GAFFA for sit tidligere bandprojekt Baby Did A Bad Thing, som udgav et album i 2020. Så ud over jazzen er genrer som americana, folk, country og roots også en stor del af Eline Egholms musikalske udtryk.

Kristoffer Gori Verdoner er en aktiv guitarist og komponist, som har optrådt flere hundrede gange, både som frontman og sideman med alt lige fra jazz, blues, pop, rock, RnB og hiphop til forskellige bigbandprojekter.    

Kristoffers beherskelse og kærlighed til mange forskellige genrer og aspekter af musikken giver ham en dyb musikalsk forståelse og en bred vifte til at udtrykke sig med. 

Ud over at have optrådt i Danmark har Kristoffer også spillet i USA, Canada, England, Tyskland, Polen, Spanien og Egypten.

 

 

Finder sted: Hantwerk