Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. september 2020
Kl. 19.30

Fædre der forelsker sig: Den Sommer Far Blev Homo

At være en 13-årig skilsmissedreng, lige når puberteten går i gang, kan være en stor udfordring i sig selv. Når ens far samtidig springer ud som homoseksuel på den første campingferie i Norge, lige efter at mor skred med den lidt for personlige pilatestræner, kan det hele føles uoverskueligt udfordrende.

★★★★★ “Fremragende ungdomsteater, eller måske i virkeligheden bare fantastisk teater.” (KOP kultur)

 

Nej til Brokeback Mountain!

Arvid møder Indiane, der er tolv, og meget mere i puberteten end ham selv. Hun klæber sig til ham, selvom han ikke vil have noget med hende at gøre. Hendes far er bøsse, en rigtig handyman, og så er det oven i købet ham, som Arvids far flirter med! Arvid og Indiane lægger planer for at forhindre, at deres fædre skal blive forelskede. De vil for alt i verden ikke være søskende, og Arvid vil gå langt for, at det ikke ender i et Brokeback Mountain-moment …

★★★★★ “En forestilling som denne burde ses af de fleste og både af unge og voksne.” (Scenekanten)

 

Prisbelønnet roman-forfatter

Forestillingen er baseret på den prisbelønnede, norske forfatter Endre Lund Eriksens ungdomsroman af samme navn. Den er en humoristisk og kærlig identitetshistorie om en ung mands uskyldige fordomme og panik over sin egen udvikling. Om mødet med den første kærlighed og om at gå fordomsfri og afklaret ind i de voksnes verden.

★★★★★ “Julie Maj Jacobsen har altså i den grad formået at lave en yderst relevant ungdomsforestilling.” (Ungt Teaterblod)

NB! Der vil både være mulighed for dag-forestillinger til skoleklasser (anbefalet aldersgruppe 12-18 år). Direkte henvendelse til Katapult angående mulighederne for dette. Læs også om workshops her nedenfor.

 

Workshops for skoler og ungdomsuddannelser

I denne sæson kickstarter Teater Katapult et nyt projekt for skoler og ungdomsuddannelser. Der bliver gennem forberedende workshops til udvalgte forestillinger mulighed for at facilitere elevens møde med teaterforestillingen. Gennem praktiske øvelser, der både har en fysisk, debatterende og skriftlig karakter, etableres forskellige indfaldsvinkler til den konkrete forestillings virkemidler, genre og tematik, så eleven opnår en dybere forståelse for teater som spejl for deres egen omverden.

 

 

 

Finder sted: Teater Katapult