Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. oktober 2020
Kl. 13.00 - 23.59

Far, mor og børn – hver dag!

Hvem gider dog lege Far, Mor og Børn hver dag, hvis det ikke er sjovt? Det moderne familieliv er ikke altid en dans på roser, hverken for store eller for små. Det kan være svært at leve op til at være barn i ”den perfekte familie”, når Mor er stresset, Far er sur, Læreren er skrap, og Pædagogen er træt. Men så må der stilles spørgsmål. Kan man f.eks. skrue ned for forældre, når de skændes? Findes der en fjernbetjening, der kan oversætte skældud til rare ord? Kan man forære forældre noget mere tid? Kan man dø af for meget Nutella? Og hvad er de voksne egentlig for nogle dyr? Er de bare store børn? Og hvordan overlever man med én ELLER TO i huset?

En farverig og humoristisk forestilling, hvor både børn og voksne genkender og kan grine ad sig selv og hinanden. Hverdagskonflikter bliver på en overraskende og underholdende måde kærligt og kyndigt behandlet. “Far, Mor og Børn – HVER DAG!” er en forestilling, man bør tage hele familien med til.

Produceret af Teater Hund & Co.

Teater Hund & Co. rammer 100 procent plet ned i det moderne familieliv. “Teaterstykket var vildt sjovt, men sådan er det ikke helt hjemme hos os. Mor tager i hvert fald ikke regnfrakken forkert på,” lyder det fra anmelder Theodor Bergsagel på fem år – og storesøster er enig: “Jeg kunne slet ikke holde op med at grine” (24 timer).

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 5 år.

Instruktion / Manuskript Methe Bendix // Medvirkende Therese Glahn, Henrik Holmen, Folmer Gry Kristensen // Scenograf / Kostumer Rebecca Arthy // Lyddesign Jonas Vest // Lysdesign Nicolai Valet // Koreograf Erik Pold // Producent Kenneth Gall

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus