Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Fauna 5

Legesyg musikalsk hyldest til verdens fauna
På jagt og på vagt – i spring og i dvale – i flok og på egen hånd – på sporet og i skjul. Lyden af Fauna 5 er på en gang enkel og kompliceret, uprætentiøs og sirligt sammensat.
Fauna 5 er trommeslager og komponist Andreas Skambys projekt, som første gang så dagens lys i forbindelse med Aarhus Jazz Festival 2018. 
Musikken tager afsæt i dyrelivet og de oplevelser og observationer, der har vakt begejstring, forundring og nysgerrighed hos Andreas Skamby. F.eks. de ligheder, han ser i dyrets og menneskets adfærd. 
I det store hele er musikken en hyldest til verdens fauna og afspejler den legesyge tilgang i gruppens sammenspil.
Bandet tæller yderligere fire musikere, som Andreas Skamby spiller sammen med i andre konstellationer – blandt andet I Think You’re Awesome, Alex Jønsson Trio og Bagland (NOMAD).  
Fauna 5 udgiver deres debutalbum i 2021.
Musikken ligger langt over dagligt vande, og det fortsætter i nummeret Fauna. Orgel i regnskov, blæsere i trækronerne og keyboard som flyvende lydtæppe. Stilen er svær at beskrive, men genreløs, uden for genre eller ligefrem genrefri falder i tankerne. Alle udtryksformer er i spil. Bare ikke de sædvanlige.Ebbe Lautrup, JazzLive Blog

 

Finder sted: HeadQuarters